Music:

   
  K!nnezzi.
  si tja bejm dikujt pc te mos i punoj ma
 
Ne Kete Tuto Do Te Mesoni Si Ta Krijojm Nje ERROR Me NotePad:

1.Hapim NotePadin
2.E Shkruajm Kete: x =msgbox("AST", 0+16, "Byystem-Coder")
3.Shkoni Save As Dhe E Ruani .vbs
4.Dhe Tani Mund Ta Qelni Errorin Tend Se I Demshem Per Pc Vet E Kom Provu...


By-KINezi
 
  Today, there have been 2 visitors (18 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=