Music:

   
  K!nnezzi.
  Si Ta Vendosim Emrin Ne Vend Te Google
 
1 Hapi, Internet Explorer dhe shenojm kete: www.shinusearch.com
2.pasi shenojm webin na hap nje faqe ne te eshte STYLE qe doni ta keni ne background
e zhgjidhni cilen doni me te dyten shenojm ermin e klikojm CREATE COSTUM PAGE>. Pastaj
hapet faqja te cilen keni krijuar klikoni SET AS HOME PAGE dhe perfundon.
 
  Today, there have been 4 visitors (86 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=