Music:

   
  K!nnezzi.
  Si me shpejtu Hard Diskin (punon 100%)
 
hin run - > sysedit.exe pastaj e shihni dritaren me emer ( c:/windows/system.ini
aty e shihni shifren [386enh]
nder kit shifer e krijoni ni rresht ri edhe e shkruni kto ( Irq14=4096 )
klikoni tona aty nalt File -> Save dilni krejt
restarto pc dhe e sheh dukshem qi punon ma mire pc dhe ma shpejt...
 
  Today, there have been 14 visitors (15 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free