Music:

   
  K!nnezzi.
  si me blloku web site
 
Kjo Vlen Vetem Per Me Blloku Website Ne Kompjuter Tënd . Se Pari Hyjme Ne Run Dhe e Skruajm System32 Pastaj e Kerkojm Folderin
Drivers Dhe Hyme Aty Pastaj Hym Etc Dhe Hym Ne Fajlin Hosts Dhe Ket Fajl e Hapim Ne Note Pad Dhe Ne Fund Eshte Numri 127.0.0.1 localhost Nder Ket Numer e Shenojm Perseri 127.0.0.1 Dhe Nuk e Shkruajm LocalHost Por Webin P.SH
www.google.com Dhe e Ruajm . Ndersa Per Ta Qbllokuar Vetem e Shlyejm
127.0.0.1 Dhe
www.webin.com Besoj Qe Kam Qen i Qartë Me Ju.Kjo Vlen Vetem Per Me Blloku Website Ne Kompjuter Tënd . Se Pari Hyjme Ne Run Dhe e Skruajm System32 Pastaj e Kerkojm Folderin
Drivers Dhe Hyme Aty Pastaj Hym Etc Dhe Hym Ne Fajlin Hosts Dhe Ket Fajl e Hapim Ne Note Pad Dhe Ne Fund Eshte Numri 127.0.0.1 localhost Nder Ket Numer e Shenojm Perseri 127.0.0.1 Dhe Nuk e Shkruajm LocalHost Por Webin P.SH www.google.com Dhe e Ruajm . Ndersa Per Ta Qbllokuar Vetem e Shlyejm
127.0.0.1 Dhe www.webin.com Besoj Qe Kam Qen i Qartë Me Ju.
 
  Today, there have been 4 visitors (58 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free