Music:

   
  K!nnezzi.
  Pastrimi i PC
 

Pastrimi i Pc-esSë pari klikoni te *My Computer* pas andej kliko me anën e djathët të mausit te zakonisht *Drive C:* dhe kliko Properties, në anën e sipërme të tabelës shiqo për Tools dhe atje është *Error checking* *Scan disk* të cilin duhet ta shtini në funksion në *Standard mode* deri sa mos të ketë arsye që kët të bëni në mënyr të plotë *Thorough* Deri sa Standard mode do të zgjasë disa minuta, mënyra e plotë apo *Thorough* mundet të zgjasë me orë të tëra. Pra kët të dytën mundeni ta bëni vetem nëse egzistojn probleme në disk.Pasi që të mbaroj *Disk defragment* atëher fikni kompjuterin,kështu që *Disk defragment* do të jet më i suksesëshm

 
  Today, there have been 5 visitors (102 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free