Music:

   
  K!nnezzi.
  Si tja lshojm dikujna kameren pa e ba acept
 
me ja lshu dikujna kameren pa e pranu accept e downloadojm icq nuk e kam lingun per downloadim por kerkone ne google dhe e gjeni icq sherben me ja lshu dikujna kameren pa e pranu accept edhe se din qi pe kqyr bile ti e she kejt qa bon aii as se din aiit me te mira qe ni foto?By : KINezi
 
  Today, there have been 13 visitors (107 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=