Music:

   
  K!nnezzi.
  Si Ta Beni Pc Tuaj Per Te Folur
 

Nese Doni Te flas Kompjuteri Juaj Esht Shum Leht
Shkoni Kshtu : e Hapmi Notepad e Qesmi Ket

qe Kodi: Dim msg, sapi
msg=InputBox("Shkruaje tekstin këtu","Talk it")
Set sapi=CreateObject("sapi.spvoic e")
sapi.Speak msg

Dhe Ruajm Kodin P.sh labi.vbs edhe Tani ju Krijohet Ajo Ju Ja shkrun Komentin  ne At Qka te qet
aj E Fol Me Zë

 
  Today, there have been 14 visitors (28 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free