Music:

   
  K!nnezzi.
  Si Me fik PC Per 3-5 Sekonda
 
kete metod e perdori gati se gjith edhe mundeni me perdor edhe ju edhe ju dhe nuk ka asnje ndikim negativ ne Pc-n.. Hapni "Windows Task Manager "(Ctrl+alt+del) 2. klikoni ne Optcionin "SHutdown"(gjendet ngat Optcionit Help) 3.Pastaj mbani shtypur(TRUS) "Ctrl"dhe klikoni "turn Off" Pastaj Pc-ja juaj do te fiket mbrenda 5 sekondave Faleminderit.
 
  Today, there have been 3 visitors (8 hits) on this page!  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free