Music:

   
  K!nnezzi.
  Muzik.mp3
 
 HITET DHE ALBUMET E FUNDIT [2009]   
  
HITET E VITIT [2008]-
- HITET E VITIT [2007] 
 
- HITET E VITIT [2006] 
 
- MUZIKA ANGLISHT [RISI 2009]-
 - RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2009]-
 - TALLAVA-
 MUZIKA VALLE
- MUZIKA LIVE- 
- KENGE FOLKLORIKE-
 KENGE PATRIOTIKE-
 - FEJA ISLAME 
- ROCK SHQIP 
 
- HITE DHE ALBUME TE GJITHA KOHERAVE
- Albume Dhe Hite - AlbaSky.NET
Anglisht Muzik
Muzik Vajtuse - By AlbaSky.NET
DJ Music Shqip
Rock Hite
 - RapShqip - AlbaSky.NET
EuroSong 2009 - AlbaSky.NET
Picture
 
 
  Today, there have been 1 visitors (12 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=